Το τσίρκο...

0


 Με το φυσικότερο ύφος του κόσμου ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε σε τηλεοπτικό πάνελ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα. Αυτονόητα ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ζήτησε την αποπομπή του. Αλλά η δουλίτσα έγινε.  

Όλοι... κατέγραψαν ότι ο Ρωμανός δεν μασάει τα λόγια του όταν πρόκειται για ηλιθιότητες κατά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., άρα είναι σκληρό καρύδι, άρα κατάλληλος για βουλευτής.

Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν περιμένει πιστοποιητικά πατριωτισμού από παρατράγουδα της πολιτικής. Ούτε είναι πολιτικό θέμα το τι λέει ο κάθε Ρωμανός στο Blue Sky. Πολιτικό θέμα ήταν όταν αμφισβητούσε τον πατριωτισμό της Αριστεράς ο Ευάγγελος Αφέρωφ.
Τώρα είναι μπογδανισμός, και είναι για λύπηση. Σαν την άλλη κυρία, που έχει φάει το κράξιμο της αρκούδας για κάτι ποστ με αποτριχώσεις και τώρα γράφει στο τουίτερ ότι ο Μπελογιάννης ήταν προδότης για να εκλεγεί βουλευτής.  Ή την πρώην γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής που, ό,τι και να γράψει, ο κόσμος σκέφτεται απευθείας αναθέσεις απορρυπαντικών.

Είναι όμως σοβαρότατο πολιτικό θέμα το ότι η Ν.Δ. πήρε έναν γραφικό που κάνει επίδειξη πολιτικής ανοησίας με τα εθνικά θέματα και του ανέθεσε το γραφείο Τύπου.  Έναν καλύτερο δεν είχαν να βάλουν. Ούτε τους χρειάζεται.

Δουλεύουν με σοσιαλμιντιακό πρωτογονισμό: ο Οικονόμου φωνάζει ότι ο τζάμπας πέθανε, ο Ρωμανός κάνει ρελάνς λέγοντας προδότες την αντιπολίτευση. Και η παράταξη συσπειρώνεται.

Είναι αυτοί που έχουν αναλάβει να ισχυροποιήσουν διεθνώς τη χώρα. Το τσίρκο...

H ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)