ΣΥΡΙΖΑ: «Μόνο στην τσέπη του έκανε μεγάλο καλό ο Στάσσης»...

0


 Τη σφοδρή αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδ. Γεωργιάδη, ο οποίος υπερασπιζόμενος τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, που εξαπλασίασε τον μισθό του και του έδωσε και μπόνους, είπε ότι... ο Γ. Στάσσης «έκανε πολύ καλό στην Ελλάδα» διότι ουσιαστικά «έσωσε τη ΔΕΗ».

Στην ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καταγγέλλει για αλαζονεία και αμετροέπεια την κυβέρνηση, που αρνείται να δει ότι οι πολίτες αδυνατούν να ανταποκριθούν στους διπλάσιους και τριπλάσιους λογαριασμούς που πληρώνου και επισημαίνει ότι «το μόνο πολύ καλό που έκανε ο κ. Στάσσης είναι στην τσέπη του»...
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Το μόνο πολύ μεγάλο καλό που έκανε ο κ. Στάσσης είναι στην τσέπη του»

 Οι πολίτες δεν έχουν να βγάλουν το μήνα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και ο κ. Γεωργιάδης λίγο πολύ μας λέει ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Στάσση της ΔΕΗ γιατί έκανε «πολύ μεγάλο καλό». 

 Το «πολύ μεγάλο καλό» είναι για τους πολίτες διπλάσιοι και τριπλάσιοι λογαριασμοί, η ρήτρα Μητσοτάκη και απελπισία για το πως θα βγει ο μήνας. 

Για τον εαυτό του βέβαια όντως έκανε πολύ μεγάλο καλό. Ως επιβράβευση Εξαπλασίασε το μισθό του και δίνει μπόνους στον εαυτό του και τα αλλά golden boys της ΝΔ 16 εκατ. ευρώ. 

Η αλαζονεία και η αμετροέπεια του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του εξοργίζουν την κοινωνία...

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)