Πρωτομαγιά αντίδρασης...

0

 


Ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς δεν μπορεί να είναι παρά μια ημέρα αντίδρασης στην πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση... της Eurostat για πληθωρισμό ρεκόρ 9,4% τον Απρίλιο στην Ελλάδα ο οποίος εκτιμάται ότι θα είναι πάνω από 10% στην ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ επιτάσσει να σταλεί μήνυμα προς τον πρωθυπουργό και την παρέα του ότι αυτή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί....

Οι εργαζόμενοι επιβάλλεται να μαζικοποιηθούν και να αγωνιστούν ενάντια στη συνεχή καταλήστευση των εισοδημάτων τους η οποία αναμένεται να οξυνθεί από το φθινόπωρο και μετά.

Γιατί ένας διπλός εφιάλτης επικρέμεται πάνω τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς. Η συνεχής αύξηση του κόστους της ενέργειας και ο πληθωρισμός.

Το μέλλον για τους νέους και τις νέες δεν φαντάζει καθόλου ευοίωνο. Βλέπουν να ζουν σε συνθήκες απείρως χειρότερες από τους γονείς τους, χωρίς να υπάρχει κανένα αδιέξοδο.

Αντίθετα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τους κρατά φοβισμένους κάτω από την απειλή της απόλυσης, σε όσους έχουν εργασία, με μεροκάματα πείνας μέσα στην πλήρη ανασφάλεια.

Οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού δεν πείθουν πλέον κανέναν. Τα πενήντα ευρώ αύξηση-φιλοδώρημα  του κατώτατου μισθού χωρίς ενεργοποίηση των τριετιών δεν φτάνουν ούτε στο ελάχιστο να καλύψουν τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και στην ενέργεια καθώς τα πάντα αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς.

Η αυστηρότητα προς τους υπουργούς του μόνο γέλια προκαλεί στους πολίτες.

Ευκαιρία λοιπόν η φετινή Πρωτομαγιά να γίνει ημέρα αντίδρασης σε μια κυβέρνηση που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι πως θα διαχειριστεί προς όφελος των φίλων της επιχειρηματιών τα χρήματα του ελληνικού λαού, χρεώνοντας το κόστος ενός ακόμη σκληρότερου μνημονίου.

documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)