Twitter: Ο Μασκ «απειλεί» το Δ.Σ. με μηδενικούς μισθούς, εάν εγκριθεί η πρόταση εξαγοράς


 Νέο «χτύπημα» στο σίριαλ με την πρόταση εξαγοράς της Twitter που έχει καταθέσει ο Έλον Μασκ από την περασμένη εβδομάδα έδωσε τη Δευτέρα ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής και ιδρυτής της Tesla.

Σε ανάρτηση του στο social media, ο Μασκ ανέφερε πως σε περίπτωση που η πρόταση εξαγοράς του ομίλου εγκριθεί, τότε το Διοικητικό Συμβούλιο της Twitter θα έχει μηδενικές αποδοχές, εξοικονομώντας έτσι 3 εκατ. δολάρια ετησίων...

Σύμφωνα με το CNBC, η Twitter ξοδεύει περίπου 2,9 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και πριμ μετοχών για τα μέλη του Δ.Σ. της.

Από την πλευρά του, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, επέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας με μια σειρά από tweets την Κυριακή.

Απαντώντας σε έναν άλλο χρήστη του Twitter που περιέγραψε τις «συνωμοσίες και τα πραξικοπήματα» που διαδραματίστηκαν νωρίς στην ιστορία του διοικητικού συμβουλίου του Twitter, ο Ντόρσεϊ απάντησε, «είναι σταθερά η δυσλειτουργία της εταιρείας».

Νωρίτερα, απάντησε σε άλλο tweet στην ίδια ροή. Παρέθεσε τα λόγια του venture capital Fred Destin που ανέφερε πως «τα καλά συμβούλια δεν δημιουργούν καλές εταιρείες, αλλά ένα κακό διοικητικό συμβούλιο θα σκοτώνει μια εταιρεία κάθε φορά».

insider.gr