Guardian: Οι 6 ελληνικοί προορισμοί που προτείνει για εναλλακτικές και ήρεμες διακοπές φέτος το καλοκαίρι


 Τα ελληνικά νησιά καταλαμβάνουν αδιαμφισβήτητα μία περίοπτη θέση στην καρδιά μας όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Πόσο μάλλον στην καρδιά όσων ταξιδεύουν από το εξωτερικό, για να ζήσουν την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στα στενάκια των Κυκλαδίτικων νησιών, των καταπράσινων νησιών του Ιονίου και πάει λέγοντας.

Τα ελληνικά νησιά καταλαμβάνουν αδιαμφισβήτητα μία περίοπτη θέση στην καρδιά μας όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Πόσο μάλλον στην καρδιά όσων ταξιδεύουν από το εξωτερικό, για να ζήσουν την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στα στενάκια των Κυκλαδίτικων νησιών, των καταπράσινων νησιών του Ιονίου και πάει λέγοντας....

Μύκονος, Σαντορίνη, Μήλος, Πάρος, Νάξος, Κρήτη, Ζάκυνθος, Κέρκυρα και η λίστα των ελληνικών νησιών που αξίζει να επισκεφθείς έστω και μία φορά στη ζωή σου δεν τελειώνει. Ωστόσο, η Guardian που πέρσι δημοσίευσε τη δική της λίστα με τους 10 αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς μετά την πανδημία, φέτος επανέρχεται με ανανεωμένη λίστα και πάει κόντρα στο κατεστημένο. Αυτά τα 6 κρυμμένα διαμάντια, θα σου προσφέρουν ένα είδος εναλλακτικών, ήρεμων διακοπών, μακριά από τις τουριστικές μάζες.

Η Αλόννησος ανάμεσα στις επιλογές της Guardian

Κάπου στη δυτική πλευρά του Αιγαίου και συγκεκριμένα στις Σποράδες, βρίσκεται το πευκόφυτο, καταπράσινο και αυθεντικό νησί της Αλοννήσου που συχνά επισκιάζεται από τα γειτονικά του νησιά, Σκόπελος και Σκιάθος. Ένας μικρός οικολογικός παράδεισος που αξίζει να επισκεφθείς εάν είσαι φυσιολάτρης και προτιμάς τις ήρεμες διακοπές.

ladylike.gr