Επικοινωνιακή φούσκα...

0


 Ενώ για ακόμη μια ημέρα την Τρίτη η τιμή της κιλοβατώρας στην Ελλάδα από τις ακριβότερες της Ευρώπης με 264,45 ευρώ/MWh και τη ΔΕΗ να αυξάνει απροειδοποίητα τα τιμολόγια της στα προγράμματα MyHome κατά 36% για τους νέους πελάτες, ο... Κυριάκος Μητσοτάκης «πλέει σε πελάγη ευτυχίας» υποσχόμενος επιτάχυνση των ερευνών για τους υδρογονάνθρακες, ως λύση στο πρόβλημα της εκτίναξης των τιμών ενέργειας που πνίγουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Με καμία άμεσα εφαρμόσιμη λύση για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας, καμία λύση για το ζήτημα της εκτίναξης των τιμών, ούτε βέβαια αντιμετώπισης της αισχροκέρδειας των καρτέλ της ενέργειας ο Μητσοτάκης στις δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του στην Ελληνική Διαχειριστική Εταιρία Υδρογονανθράκων ήταν πραγματικά σαν να ζει σε μία άλλη χώρα....

Την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις λαμβάνουν λογαριασμούς τριπλάσιους και τετραπλάσιους από τους αντίστοιχους περυσινούς, λόγω της άφρονος πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την απολιγνιτοποίηση, την ενεργοποίηση του χρηματιστηρίου ενέργειας και την έλλειψη ελέγχου στα καρτέλ ο πρωθυπουργός με ένα επικοινωνιακό κρεσέντο συνεπικουρόμενος από τα καλοπληρωμένα τηλεοπτικά κανάλια, έδωσε τη λύση στο πρόβλημα με την επιτάχυνση των ερευνών για υδρογονάθρακες χωρίς βέβαια να παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόγραμμα ή χρονοδιάγραμμα.

Και είναι γνωστό ότι αυτές οι έρευνες κρατούν πολλά χρόνια έως να φτάσουν στην παραγωγή τελικού προϊόντος. Το πρόβλημα όμως είναι άμεσο για την ελληνική οικονομία, τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

Αλλά επ’ αυτού ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλιά. Κοροϊδεύει τους πολίτες ότι στο μέλλον θα έχει η χώρα δική της παραγωγή υδρογοναθράκων, υπόσχεται αύξηση 6% στον κατώτατο μισθό, όταν η ΔΕΗ αυξάνει τα τιμολόγιά της κατά 36% και οι τιμές των βασικών προϊόντων έχουν αυξηθεί πάνω από 25%.

Η απόλυτη κοροϊδία από τη χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση!

documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)