Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Η σημαία του Αφγανιστάν ''κυματίζει'' στην Ροδόπη


Πρόσφυγες τοποθέτησαν τη σημαία του Αφγανιστάν στα σύνορα του δήμου Αρριανών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tourkikanea.gr.

Ομάδα προσφύγων που περνούσαν από την Τουρκία στην Ελλάδα τοποθέτησαν τη σημαία του Αφγανιστάν κοντά σε ένα χωριό εντός των ορίων του δήμου Αρριανών.

Ένας πολίτης που ζει στην περιοχή και περνούσε από εκεί τράβηξε φωτογραφία τη σημαία του Αφγανιστάν...

Δηλώνοντας  έκπληκτος με αυτό που είδε, ο πολίτης ανέφερε ότι οι προσφυγικές διελεύσεις έχουν επιταχυνθεί τις τελευταίες ημέρες και ότι αυτές οι διελεύσεις προβληματίζουν τους κατοίκους της περιοχής. Με την βελτίωση του καιρού τις τελευταίες ημέρες, επιταχύνθηκαν και τα μεταναστευτικά περάσματα, ιδιαίτερα από τον νομό της Ροδόπης.

Οι πρόσφυγες που περνάνε από πολλά διαφορετικά σημεία της περιοχής, σχεδιάζουν στη συνέχεια να μεταναστεύσουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες μέσω Θεσσαλονίκης και Αθήνας.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.