Ένα νέο «μαζί τα φάγαμε» πλανιέται πάνω από τη χώρα...


 Στο 8,9% ανέβηκε ο πληθωρισμός τον Μάρτιο, ο υψηλότερος από το 1995. Εκτός από την ενέργεια και τα καύσιμα, τεράστιες είναι πλέον οι αυξήσεις σε όλα τα βασικά αγαθά. 

Οι κυρώσεις... των ΗΠΑ και της ΕΕ αντί να γονατίσουν τη ρωσική οικονομία, όπως βεβαίωναν οι ιθύνοντές τους, σπρώχνουν στην ανέχεια εκατομμύρια Ευρωπαίους εργαζομένους.
«Αυτό όμως είναι το κόστος της ελευθερίας», υστεριάζουν εδώ και ένα μήνα οι ομοκρέβατοι της εξουσίας, δημοσιογράφοι και διανοούμενοι. «Στην Ουκρανία πέφτουν βόμβες και σεις γκρινιάζετε για την τιμή του ρεύματος;» φωνάζουν δηκτικά...
Όποιος δεν στρατεύεται μαζί τους στον νέο ψυχρό πόλεμο, είναι οπαδός του Πούτιν και του ολοκληρωτισμού. Όποιος διαμαρτύρεται για την ακρίβεια και τη φτώχεια είναι ηθικά αχρείος. Ένα νέο «μαζί τα φάγαμε» πλανιέται πάνω από τη χώρα, ακόμα πιο χυδαίο αυτή τη φορά.
Επειδή όμως ο αντιρωσισμός δεν συγκινεί παρά μερικές δεκάδες ακροκεντρώων πέριξ του Free Thinking Zone. Επειδή οι μουζίκοι δεν πείθονται από τα ηθικολογικά κηρύγματα και συνεχίζουν να ψηφίζουν με την τσέπη τους, ετοιμαστείτε για έναν νέο γύρο καταστολής.
Αν η πλέμπα δεν συντάσσεται πρόθυμα με τη «σωστή πλευρά της ιστορίας» θα συνταχθεί με το ζόρι. Ο πόλεμος δια αντιπροσώπων που διεξάγει η Δύση με τη Ρωσία θα μεταφερθεί σύντομα στους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων. 
Και ο εχθρός δεν θα είναι οι στρατιές του Πούτιν αλλά οι εργαζόμενοι που δεν θα μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς. Αυτοί θα δοκιμάσουν ξανά τα γκλοπ της «δημοκρατίας» στην πλάτη τους, ενόσω οι οργανικοί προπαγανδιστές θα μετράνε ουκρανικές σημαίες.