Στο μάτι του κυκλώνα ο Κρ. Ρονάλντο...

Επιτέθηκε σε μικρό οπαδό με αυτισμό (BINTEO)...
Σημαντική δυσκολία να διαχειριστεί την ήττα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτύπησε με δύναμη... το χέρι παιδιού ρίχνοντας το κινητό του κάτω, ενώ αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, μετά την ήττα της ομάδας του από την Έβερτον, με 1-0 στο Λίβερπουλ.

Η κίνηση αυτή του Πορτογάλου αστέρα προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις στις κερκίδες του γηπέδου της Έβερτον, οι οποίες επεκτάθηκαν και στο αγγλικό διαδίκτυο, όπου κυκλοφόρησε και το βίντεο από το περιστατικό. 


Λίγες ώρες μετά το συμβάν ο Ρονάλντο απολογήθηκε για το ξέσπασμά του και σε μια προσπάθεια να επανορθώσει προσκάλεσε τον νεαρό φίλο των «ζαχαρωτών» στο Ολντ Τράφορντ για να παρακολουθήσει ματς των «κόκκινων διαβόλων».

Όμως η μητέρα του φίλου της Έβερτον, είχε ήδη αποκαλύψει ότι ο μικρός Τζέικ βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού και πάσχει από δυσπραξία, ενώ είχε εκφράσει την αγανάκτησή της για τη συμπεριφορά του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, λέγοντας πως ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ χτύπησε τόσο δυνατά το χέρι του γιου της που το μελάνιασε.

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ξεκίνησε έρευνα σχετικά με το περιστατικό, όπως ανέφερε με ανάρτησή στο λογαριασμό της στο Twitter.

«Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι διεξάγει έρευνα μετά από ένα περιστατικό στον αγώνα Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γκούντισον Παρκ που αφορά έναν παίκτη ο οποίος έβγαινε από το γήπεδο» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.