Κι άλλη εφημερίδα αγόρασε ο Φιλιππάκης...


 Το «1-2-Χ», η δεύτερη σε αρχαιότητα εφημερίδα προγνωστικών μετά από το Προγνωσπόρ (το οποίο είχε κυκλοφορήσει τη 10ετία του ’60), περνάει στις εκδόσεις Φιλιππάκη. 

Η πληροφορία που δημοσίευσε τη Δευτέρα το... μπλογκ τού Harddog για άμεσες εξελίξεις στον χώρο τού αθλητικού Τύπου, «του ευρύτερου και όχι μόνο του ημερήσιου», όπως έγραφε,

επαληθεύτηκε. Σήμερα ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους της δισεβδομαδιαίας εφημερίδας η αλλαγή ιδιοκτησίας η οποία τυπικά θα γίνει την 1η Ιουνίου... Έως τότε οι δυο εκδόσεις τού «1-2-Χ» (Τρίτης και Παρασκευής) θα γίνονται στα νυν γραφεία και στο ατελιέ της εκδοτικής επιχείρησης Λάβδα-Βογιατζίδη, στην Καλλιθέα, και ακολούθως η έκδοση θα μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις τού Ομίλου Φιλιππάκη. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ολοκληρωθεί (ή ολοκληρώνεται) η αγορά μιας ακόμα στοιχηματικής εφημερίδας από τον Όμιλο, ο οποίος διαθέτει ήδη και το επιτυχημένο στοιχηματικό περιοδικό «Προβλέψεις». 

Έτσι, θα έχει την ιδιοκτησία μιας σειράς από αθλητικούς τίτλους: «Live Sport», «Δικέφαλος», «1-2-Χ», «1-2-X BOOK», «Προβλέψεις» και τη στοιχηματική την οποία αναφέραμε...

harddog-sport.blogspot.com