Ανάκτορο...


 «Αυτοκρατορικό ανάκτορο» χτίζει στην Κέα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ και golden boy του Κωστή Χατζηδάκη, Γιώργος Στάσσης, όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα της Κυριακάτικης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».


Για «πάρτι χρήματος και χλιδής από τον μάνατζερ που... δίνει μπόνους στον εαυτό του και καταδίκασε την κοινωνία στην ανέχεια με τους λογαριασμούς ρεύματος», κάνει λόγο η εφημερίδα, που ανήκει στη συντηρητική παράταξη, που παρουσιάζει αποκαλυπτικά έγγραφα για το, «Φαραωνικό εξοχικό στην Τζιά», όπως συγκεκριμένα το χαρακτηρίζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Παναγιώτου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης φαίρεται να έχει καταθέσει αίτηση για άδεια δόμησης στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Σύρου -Ερμούπολης, όπου υπάγεται η Τζια.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η προέγκριση της άδειας, εκδόθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 2019, ενώ η οριστική άδεια στις 3 Δεκεμβρίου του ιδίου έτους.

Το «ανάκτορο» του Γιώργου Στάσση, χτίζεταί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε οικόπεδο έκτασης 8.500 τ.μ, ενώ η έκταση των δυο κατοικιών που κατασκευάζονται, θα έχει συνολικό μέγεθος σχεδόν 760 τ.μ.

«Για την ιστορία και για να κάνουμε συγκρίσεις, αξίζει να αναφέρουμε πως το βασιλικό ανάκτορο στο Τατόι χτίστηκε σε έκταση 20.000 τ.μ., ενώ το συνολικό εμβαδόν του ίδιου του ανακτόρου δεν ξεπερνούσε τα 1.100 τμ,. Εκτός όλων αυτών, είχε μόνο μια πισίνα», αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Σύμφωνα με την άδεια που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα, ο Γιώργος Στάσσης έχει την κυριότητα του έργου μαζί με τη Βασιλική Στασινοπούλου, με τον καθένα τους να κατέχει από 50%...

2020mag.gr