«Βουτιά» 5% και χαμηλά τριών εβδομάδων για το bitcoin - «Μάχη» για τα 41.000 δολάρια

0

 
Ισχυρές απώλειες καταγράφει την Δευτέρα το bitcoin, με το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα να συνεχίζει την πτωτική του πορεία και να διαμορφώνεται στα χαμηλότερα επίπεδα από των τελευταίων τριών εβδομάδων, καθώς η «δαμόκλειος σπάθη» της αύξησης των επιτοκίων της Fed συνεχίζει να «πληγώνει» την αγορά των crypto, την στιγμή που παράγοντες της αγοράς εκτιμούν πως τα βασικά επιτόκια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ θα αυξηθούν πάνω από το 4%...

Πιο αναλυτικά, το bitcoin καταγράφει απώλειες της τάξης του 5% και βρίσκεται μία «ανάσα» από τα επίπεδα των 41.000, τα οποία συνιστούν μία ιδιαίτερη κρίσιμη αντίσταση, το «σπάσιμο» της οποίας ενδεχομένως να σημαίνει πολλά για την πορεία του κρυπτονομίσματος στο άμεσο μέλλον.

Πλέον, το bitcoin μετράει επτά πτωτικές συνεδριάσεις κατά τις οκτώ τελευταίες ημέρες, έχοντας υποχωρήσει σημαντικά από τα πρόσφατα υψηλά των 48.000 δολαρίων στα τέλη Μαρτίου.

Την ίδια στιγμή, σε αρνητικό έδαφος διαπραγματεύονται και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, με το Ethereum να υποχωρεί κατά 7,1% στα 3.058 δολάρια, ενώ το Bitcoin Cash χάνει 8,1% στα 304,51 δολάρια και το Litecoin 7,94% στα 104,99 δολάρια.

insider.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)