Σαντορίνη: Τουρίστριες δίνουν έως και... 1.000 ευρώ...

0

 
...για να φωτογραφηθούν με θέα το ηλιοβασίλεμα...

Το απέραντο γαλάζιο, η μοναδική θέα του ηλιοβασιλέματος, οι μπλε τρούλοι της  Σαντορίνης μαγνητίζουν όλο και περισσότερο τους τουριστες, ενώ δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν το νησί αναμένεται να προσελκύσει αριθμό-ρεκόρ ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο.

Μέσα στο... ειδυλλιακό κυκλαδίτικο σκηνικό, ξεχωρίζει το κόκκινο. Το χρώμα των φορεμάτων που πρωταγωνιστούν στις φωτογραφίσεις καλλίγραμων γυναικών από όλο τον κόσμο που επιλέγουν το νησί του ηφαιστείου για να απαθανατίσουν ξεχωριστές στιγμές και στη συνέχεια προκαλούν φρενίτιδα στο Instagram. 

Τι ακριβώς συμβαίνει όμως με τις τουρίστριες και τις εντυπωσιακές φωτογραφίσεις τους;

Δεκαδες τουρίστριες από κάθε γωνιά του πλανήτη υποκύπτουν στις προσφορές φωτογράφων που υπόσχονται να τις απαθανατίσουν με εντυπωσιακά φορέματα σαν να επρόκειτο να φιγουράρουν σε περιοδικά μόδας.

Τα συγκεκριμένα τουριστικά πακέτα περιλαμβάνουν από 20 έως 40 λήψεις στα πιο γνωστά σημεία του νησιού, όπως και μικρής διάρκειας βίντεο, κατάλληλη ενδυμασία, χτένισμα και μακιγιάζ σε τιμές που ξεκινούν από 500 και φτάνουν τα 1.000 ευρώ.


Οι φωτογραφίες παρόλο που μοιάζουν με εξώφυλλα γνωστού περιοδικού μόδας, στην πραγματικότητα έχουν επιτευχθεί με απλό τρόπο.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν ταξιδιωτικές ιστοσελίδες που πωλούν τα συγκεκριμένα πακέτα σε τουρίστες, μαζί με τις εκδρομές και τις κρουαζιέρες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)