Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

«Σβήνει» κανάλι στη Θεσσαλονίκη λόγω χρεών προς την Digea...


 Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης στην προσφυγή της Digeα εναντίον του τηλεοπτικού καναλιού Channel 9 στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αναφέρει ως ιδιοκτήτρια εταιρεία την Κοσμοραδιοτηλεοπτική ΑΕ.

Ο... ιδιώτης πάροχος δικτύου κατέθεσε προσφυγή στο ΕΣΡ τον Σεπτέμβριο του 2021 επειδή το κανάλι δεν πλήρωσε τα ενοίκια ψηφιακής μετάδοσης για τους μήνες Μάιος – Αύγουστος 2021, ενημερώνοντας πως θα θέσει το κανάλι σε προσωρινή αναστολή ψηφιακής μετάδοσης....

Με νεότερο έγγραφό της η Digea ενημέρωσε το ΕΣΡ πως διέκοψε τη σύμβαση ενοικίασης συχνότητας με τον σταθμό. Το ΕΣΡ ανακάλεσε την άδεια ψηφιακής μετάδοσης του καναλιού με αιτιολογία ότι το κανάλι δεν λειτουργεί για διάστημα τριών μηνών. 

Πρακτικά, το κανάλι οδηγείται σε λουκέτο, μετά και την ενημέρωση της ΕΕΤΤ για την αναστολή της άδειας λειτουργίας του. Η ίδια ακριβώς απόφαση για «ψηφιακό λουκέτο» ελήφθη από το ΕΣΡ και για το περιφερειακό κανάλι Κόσμος TV Ιωαννίνων...

typologies.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.