Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Θέλει... να κρυφτεί...


 ...αλλά η χαρά δεν τον αφήνει...

Δεν πρόκειται να μας ξαφνιάσει για πρόωρες εκλογές. Αυτό να μην το ελπίζει, ούτε οι σύμβουλοι να του λένε λόγια παρήγορα. 

Ούτε, επίσης, οι υπουργοί του να έχουν απαγορευτικό όταν βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα να κάνουν οιαδήποτε νύξη για εκλογές...

, εκτός από το να λένε το γνωστό ποιηματάκι: 

«Οι εκλογές θα γίνουν στη λήξη της τετραετίας όπως έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός. Εξάλλου, προνόμιο του... πρωθυπουργού και μόνο, είναι να αιφνιδιάσει με πρόωρες εκλογές».

Ας μην ελπίζουν στο Μαξίμου ότι ο λαός δεν έχει καταλάβει τα σχέδιά τους. Κάτι ψιλά που δίνει για επιδότηση στη βενζίνη, κάτι φιλοδωρήματα στη μείωση των λογαριασμών της ΔΕΗ και του φυσικού αερίου, κάτι πρωινές επισκέψεις στη λαχαναγορά, ο λαός έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει.

Και δε μασάει... 

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.