Η Ν.Δ. συνεχίζει την επίμονη... «διαφήμιση»...

0


 Σε τρίτη ανακοίνωση αναγκάστηκε να προβεί η «Αλληλεγγύη για όλους» μέσα σε διάστημα λιγότερο του διημέρου και αφού το κυβερνών κόμμα όχι μόνον δεν αντέδρασε απέναντι στις χυδαιολογίες, στην παραποίηση της αφίσας της συναυλίας και τις συκοφαντίες του, μετακλητού στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου Γρηγόρη Ψαριανού, αλλά έριξε και νερό στον μύλο ανάλογων συμπεριφορών.

Πώς; Με...

ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέροντας: «Μετά τη χθεσινή επιβεβαίωση της σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με την ΜΚΟ που διοργανώνει την αποκαλούμενη «Συναυλία Ειρήνης», όπου δεν γίνεται καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή και απενοχοποιεί τον θύτη εξομοιώνοντάς τον με το θύμα, περιμένουμε να μας πουν: Πόσο κοστίζει αυτή η συναυλία και ποιος πληρώνει;».

Εξ ου και η τρίτη κατά σειρά ανακοίνωση της «Αλληλεγγύης για Όλους»

Αναφέρει:

«Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι το κυβερνητικό κόμμα ασχολείται με τόση επιμονή με την αντιπολεμική συναυλία που διοργανώνει η «Αλληλεγγύη για Όλους», την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 20:00, στα Προπύλαια. Απορούμε με την ανικανότητα του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας να εντοπίσει σε τρία τουλάχιστον δελτία τύπου-ανακοινώσεις-καλέσματα της «Αλληλεγγύης για Όλους», την σαφή καταδίκη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

https://www.solidarity4all.gr/el/news/sygkentrosi-anthropistikis-voitheias-gia-tin-oykrania,

https://www.solidarity4all.gr/el/news/synaylia-eirinis-2903-stis-2000-na-stamatisei-o-polemos-stin-oykrania-allileggyi-stoys,

https://www.facebook.com/solidarity4all/videos/1032181934319342/

Δεν ξέρουμε ποιο από τα δύο ισχύει και ποιο είναι χειρότερο, το ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να κατανοήσουν το σαφές περιεχόμενο μίας ανακοίνωσης ή ότι απλώς σκόπιμα διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κυβερνητικού κόμματος αποκαλύπτεται ποιος βρίσκεται πίσω από το όργιο διαστρέβλωσης, παραχάραξης και συκοφαντίας που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενάντια στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτήν.

Όσο για το ερώτημα σχετικά με τα έξοδα της συναυλίας, θέλουμε να ενημερώσουμε το κόμμα που χρωστάει 400 εκατομμύρια ευρώ, ότι η συναυλία γίνεται με την εθελοντική προσπάθεια και συνεισφορά όλων των συντελεστών της».

Ναταλί Χατζηαντωνίου

Efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)