Σύνοδος Κορυφής: Αποχώρησε οργισμένος ο Ισπανός πρωθυπουργός

0


 Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες, όπου διεξάγεται η συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής των «27» της ΕΕ, αφού Βορράς και Νότος φαίνεται πως διαφωνούν σε βασικά ζητήματα αναφορικά με την ενεργειακή κρίση και την απεξάρτηση από τη ρωσική ενέργεια, τα θέματα δηλαδή που είναι σήμερα επί τάπητος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το προσχέδιο συμπερασμάτων που είχε γίνει γνωστό χθες, Πέμπτη, έχει αλλάξει και έχει κυκλοφορήσει σήμερα μια νέα έκδοση του κειμένου, η οποία προσπαθεί να λάβει υπόψη όλες τις επιμέρους τροποποιήσεις και παρεμβάσεις που έχουν γίνει....

Η συνεδρίαση είναι μαραθώνια, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα ολοκληρωθεί καθώς οι διαβουλεύσεις είναι συνεχείς.

Μάλιστα δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, αφού κάποια στιγμή ο Ισπανός πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ, αποχώρησε οργισμένος από την αίθουσα για να καθαρίσει όπως είπε το μυαλό του.

«Πολύ ωραία! Πάω να πάρω λίγο αέρα και να καθαρίσει το μυαλό μου και αν έχετε κάτι καινούριο να μου πείτε, πείτε το», είπε απευθυνόμενος στους υπόλοιπους ηγέτες ο κ. Σάντσεθ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)