Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Τους τελευταίους 6 μήνες οι Ιταλοί ξόδεψαν 9 δισ. ευρώ περισσότερα σε καύσιμα για τα αυτοκίνητά τους!


 Σύμφωνα με έρευνα της ιταλικής ένωσης καταναλωτών Consumerismo και του ινστιτούτου Alma Laboris, τους τελευταίους 6 μήνες οι Ιταλοί ξόδεψαν 9 δισεκατομμύρια ευρώ περισσότερα από την αντίστοιχη, προηγούμενη περίοδο, για να βάλουν καύσιμα στα αυτοκίνητά τους.... Για κάθε νοικοκυριό, κατά μέσο όρο, η αύξηση αυτή, είναι της τάξης των 347 ευρώ.

Οι κάτοικοι της Ιταλίας, δηλαδή, από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι τον τρέχοντα μήνα ξόδεψαν, σε βενζίνη και ντίζελ, 44,7 δισεκατομμύρια ευρώ. Την αντίστοιχη περίοδο, πριν από έναν χρόνο, είχαν πληρώσει 35,6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.