Εκνευρισμός στο κόμμα των αθώων...

0

 
Μέχρι σήμερα η Νέα Δημοκρατία έδειχνε εξαιρετικά χαλαρή με τις αναρτήσεις του Γ. Κύρτσου. Ουδέποτε αυτά που είπε ο ευρωβουλευτής της, είτε για την πανδημία, είτε για τις φωτιές του καλοκαιριού, είτε με την κακοκαιρία «Ελπίς», έδειξαν να την ενοχλούν. 

Η πραγματική ενόχληση εκδηλώθηκε όταν ο... Κύρτσος σχολίασε τις διώξεις των δημοσιογράφων που έγραψαν για τη Νοβάρτις. Και μετά τη χθεσινή του ανάρτηση, η Ν.Δ. τον διέγραψε...

Είναι προφανής ο εκνευρισμός της Ν.Δ. γύρω από το ζήτημα. Η προσπάθεια να εμποδίσει τη διερεύνηση του σκανδάλου την έχει οδηγήσει σε βάλτο. Η κατηγορία εναντίον δημοσιογράφων που έκαναν τη δουλειά τους είναι πολύ σοβαρή υπόθεση.

Και είναι ακόμα σοβαρότερη η κατηγορία εναντίον των τριών εισαγγελέων που έκαναν το καθήκον τους. Και τώρα κατηγορούνται για συμμορία με πόρισμα των δύο κομμάτων που εμπλέκονται. Στη Ν.Δ. καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι έχει δίκιο ο Κύρτσος όταν εξηγεί ότι αυτά δεν θα περάσουν έτσι στην Ευρώπη.

Ξέρουν προφανώς ότι η διαγραφή του Κύρτσου θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.  Όμως η παραμικρή ρωγμή στην εκδοχή «η Νοβάρτις είναι σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ» τους εκθέτει επικίνδυνα. Γιατί ξέρουν πόσο χοντρή και πρωτοφανής είναι η μεθόδευση που έχουν στήσει κατά της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και της ελευθερίας του Tύπου.

Πολύς εκνευρισμός στο κόμμα των αθώων. Συμβαίνει αυτό όταν είσαι μέσα στον βούρκο μέχρι τον λαιμό. Λίγο θέλει να βουλιάξεις εντελώς...

H ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)