Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη...


 Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη

Τη σύλληψη ακόμα τεσσάρων ατόμων ανακοίνωσε σήμερα η Αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή Χαριλάου.

Η...Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως για την φονική επίθεση εκδόθηκαν σήμερα δέκα εντάλματα σύλληψης και ήδη εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις εκ των εμπλεκομένων.

Οι έρευνες στο μεταξύ συνεχίζονται....

Για τη φονική επίθεση, κατά την οποία τραυματίστηκαν και δύο φίλοι του 19χρονου, έχει ήδη συλληφθεί ένας 23χρονος, ο οποίος ήδη καταδικάστηκε για τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών και αύριο, Δευτέρα, θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή για την υπόθεση της δολοφονίας. Ο ίδιος αρνείται ότι ήταν ο δράστης του φονικού. Σημειώνεται ότι ο 23χρονος είναι σεσημασμένος για εμπλοκή και σε άλλα περιστατικά βίας με οπαδικό χαρακτήρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί δίκη για περιστατικό του 2019.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό χθες, ένας 20χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία, φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία για να αποφύγει τη σύλληψή του.

Καπραβέλος: Σκόπιμα θανατηφόρα τα χτυπήματα

Για ιατροδικαστική εξέταση «καταπέλτη» έκανε λόγο ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ στο νοσοκομείο  Παπανικολάου, όπου διακομίστηκε νεκρός ο 19χρονος φοιτητής.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Νίκος Καπραβέλος αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός και μίλησε με αποτροπιασμό για όσα συμβαίνουν με την οπαδική βία.

«Του Άλκη ήταν πολλαπλά θανατηφόρα χτυπήματα, δυστυχώς μας τον έφεραν νεκρό. H ιατροδικαστική εξέταση που ζητήσαμε ήταν καταπέλτης, δεν είναι ένα ιατρικό συμβάν, ένα ιατρικό γεγονός, στον Άλκη δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα, στο άλλο παιδί που χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση γιατί είχε ένα βαθύ θλαστικό τραύμα, παραλίγο να είχε και αυτό ανάλογη κατάληξη. Είχε χτύπημα κοντά στη μηριαία αρτηρία όπως και ο Άλκης».