Τσίπρας: Από μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα υπήρχε εντολή να «παγώσουν» τα τιμολόγια της ΔΕΗ...

 
Για θεσμικές παρεμβάσεις που δεν έγιναν, με αποτέλεσμα το κύμα ακρίβειας έκανε λόγο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο ΣΚΑΪ...

Κάντε κλικ για να αποδεχτείτε τα cookies για αυτήν την υπηρεσία...

Περιγράφοντας τη δυσφορία των πολιτών στις περιοδείες του, «θα υπήρχε εντολή να «παγώσουν» τα τιμολόγια», σε περίπτωση που κυβερνήσει εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ο κ.Τσίπρας, επαναλαμβάνοντας τη βούλησή του για δημόσιο έλεγχο της ΔΕΗ.

Αναφορικά με το μπαράζ ανατιμήσεων, «η κυβέρνηση έχει μια αντίληψη για το πώς λειτουργεί η οικονομία ”αφήνουμε την αγορά να αυτορυθμιστεί και το κράτος δεν παρεμβαίνει”. Αυτή είναι η αντίληψη Μητσοτάκη» περιέγραψε ο κ. Τσίπρας, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση πιέζεται από μια μερίδα επιχειρηματιών και δεν αυξάνει τον κατώτατο μισθό στα 800 ευρώ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περιέγραψε ως το «πολιτικό τίμημα» που πλήρωσε η κυβέρνησή του για την έξοδο από τα μνημόνια την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, λέγοντας πως «επιβαρύναμε άδικα και δυσανάλογα τη μεσαία τάξη και το πληρώσαμε, αλλά από την άλλη εμείς βγάζαμε τη χώρα από τα μνημόνια, ρυθμίζαμε το χρέος, στηρίζαμε τους αδύναμους».

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι η κυβέρνηση «απολύτως έχει αποτύχει στην πανδημία», ενώ χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη «διαχειριστή της συμφοράς»...

thepressproject.gr