Με ζωντανές ανταποκρίσεις από την Ουκρανία τα κανάλια...


 Στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων...

ΑΝΤ1

Σε μία κρίσιμη εβδομάδα, για το ενδεχόμενο σύρραξης μεταξύ των Ρωσικών και των Ουκρανικών στρατευμάτων, ο ANT1 βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων και κοντά στους σχεδόν 100 χιλιάδες Έλληνες της Αζοφικής. Καθώς δεκάδες...

Ευρωπαϊκές πρεσβείες αποσύρουν τις διπλωματικές τους αποστολές και τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν πάνω από την Ουκρανία, από την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και καθημερινά ο Αντώνης Φουρλής θα μεταδίδει ζωντανά από το Κίεβο όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο του σταθμού στις 18:45, αλλά και σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές του ANT1.

-------------------------

ΕΡΤ

Στην πιο κρίσιμη καμπή των σχέσεων της Ρωσίας με τη Δύση, η ΕΡΤ βρίσκεται, για ακόμα μια φορά, στο κέντρο των γεγονότων. Ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στην Ουκρανία, Γιάννης Σουλιώτης, και το τηλεοπτικό συνεργείο της δημόσιας τηλεόρασης, από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, θα μεταδίδουν άμεσα και έγκυρα όλες τις εξελίξεις από το προσκήνιο, αλλά και από το διπλωματικό παρασκήνιο. Η ΕΡΤ, παρούσα και στα μεγάλα διεθνή γεγονότα με τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς της, με εγκυρότητα και ψυχραιμία, θα μεταδίδει, τόσο από τα δελτία ειδήσεων όσο και από τις εκπομπές της, συνεχείς ανταποκρίσεις από την πρώτη γραμμή της ρωσο-ουκρανικής κρίσης, που προκαλεί τριγμούς όχι μόνο στις σχέσεις Ρωσίας και ΗΠΑ, αλλά στο σύνολο της διεθνούς κοινότητας.

e-tetradio.gr