Να βρείτε μια πεθερά να σας καταθέτει 500ευρα...


 Το 1 εκατ. ευρώ αγγίζουν οι «αδιευκρίνιστες πιστώσεις» που εντοπίστηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Δημήτρη Αβραμόπουλου και της συζύγου του, όπως αυτές καταγράφονται στην πράξη αρχειοθέτησης της Οικονομικής Εισαγγελίας για τη Novartis.

Όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Άδωνη Γεωργιάδη…

*** Το καλύτερο είναι...

όπως αποκάλυψε το documentonews.gr και ο Βαγγέλης Τριάντης, ότι η πεθερά του κατέθεσε 100.000 ευρώ. Πρόκειται για κατάθεση που έγινε σε κοινό λογαριασμό της πεθεράς του πρώην υπουργού και της συζύγου του.

Το εντυπωσιακό, σύμφωνα με όσα αναφέρει η πράξη αρχειοθέτησης είναι ότι τα χρήματα που κατατέθηκαν ήταν σε δεσμίδες των 500 ευρώ και συγκεκριμένα επρόκειτο για 200 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, τα οποία «ούτε δικαιολογούνται με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα τω ν ελεγχόμενων προσώπων», ούτε «αντιστοιχεί σε προηγούμενη ανάληψη ίσου ή μεγαλύτερου ποσού από άλλον λογαριασμό».


*** Σας εύχομαι να βρείτε και εσείς μια πεθερά να σας καταθέτει 500ευρα, όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. 


*** Θυμηθείτε μόνο τι είχε γίνει με το δάνειο των 100.000 ευρώ του Πολάκη.


*** Παχυλές αμοιβές έως και πάνω από 8.000 ευρώ προβλέπει το σχέδιο νόμου, για την επί της ουσίας ιδιωτικοποίηση του ΕΦΚΑ, που κατατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή από την κυβέρνηση. Γιατί; Γιατί μπορούν. Δεν υπάρχει άλλη απάντηση.



*** Γιούχαραν τον Άδωνη στην Καστοριά. Στην «γαλάζια» Καστοριά, όπου η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό της σε ολόκληρη την Ελλάδα, με 50,23%. Προβλέπω νέα δημοσκόπηση τις επόμενες μέρες σε κάποια από τις τοπικές εφημερίδες της πόλης, η οποία θα δείχνει νέα άνοιγμα της «ψαλίδας». Α! Και τον Ανδρουλάκη που όλο κι αυξάνει το ποσοστό του… 


*** Μιας κι αναφέρθηκα στον Άδωνη, πήρατε χαμπάρι το «πραξικόπημα» 7 μελών της Διοικούσας Επιτροπής της ΚΕΕΕ, με το οποίο «έριξαν» τον πρόεδρο, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, προκειμένου ν’ αναλάβει το τιμόνι ο Γιάννης Μασούτης της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ;

Ο πρώην πλέον πρόεδρος κατήγγειλε δημόσια τον γενικό διευθυντή της ΝΔ, Γιάννη Μπρατάκο, ότι κρύβεται πίσω από το «πραξικόπημα» και πως η κυβέρνηση ήθελε κάποιον του χεριού της για να κάνει ό,τι θέλει και με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας. Όπως έχει ήδη κάνει παντού.

Αυτοί αν μείνουν στην εξουσία και τα πεζοδρόμια μπλε θα τα βάψουν και για να περπατάμε πάνω τους θα πρέπει να δείχνουμε την κάρτα μέλους της ΝΔ.


*** Σκανδαλώδη εύνοια της Νέας Δημοκρατίας στα κανάλια κατήγγειλε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από τη Βουλή. Βέβαια, για όσο καιρό ήταν προνομιακός προσκεκλημένος των ίδιων τηλεοπτικών σταθμών που σήμερα βάζει στο «στόχαστρό» του δεν έβλεπε εύνοια, έβλεπε ισονομία…


*** Κυρανάκη πες αλεύρι. Βζιιιιν.

 

*** «Καθ’υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου που πήρε απρόσμενη διάσταση», χαρακτήρισε ο Πέτρος Δούκας τα όσα είπε για τα «λεφτά σε σακούλες» και για το «όποιος μας έλεγε καλημέρα έπαιρνε λεφτά». Η δημοσιογράφος, πάλι, Ρομίνα Ξύδα, η οποία το 2007 εργαζόταν στο «Πρώτο Θέμα», αποκάλυψε ότι είχε πάρει και η ίδια το τριχίλιαρο, τότε, χωρίς να έχει πατήσει ποτέ το πόδι της προηγουμένως στην Ηλεία. Και έχει φωτογραφία…


https://www.facebook.com/romina.xida/posts/2084273361751058

Μέχρι και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είχε μπει τότε.