Έλεγε ότι η πανδημία τελειώνει στις 3 Φεβρουαρίου...

 
Σε ένα μήνα θρηνήσαμε 2.731 ανθρώπους...

Hταν 3 Ιανουαρίου 2022, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης με ύφος χιλίων καρδιναλίων ανακοίνωνε από τηλεοράσεως ότι «σε ένα μήνα η πανδημία θα έχει τελειώσει και ο τουρισμός θα πάει καταπληκτικά φέτος»...

Καμιά ενίσχυση στους εργαζόμενους στην εστίαση
Σήμερα Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022, η πανδημία του κορωνοϊού βρίσκεται στην αρχή του πέμπτου κύματος με τριψήφιο αριθμό νεκρών καθημερινά με δεκάδες διασωληνωμένους ακόμα και εκτός ΜΕΘ και με χιλιάδες κρούσματα.

Είναι χαρακτηριστικό της έκρηξης για μια ακόμα φορά της πανδημίας οι δηλώσεις του γιατρού – ερευνητή Γιώργου Παυλάκη ότι είναι μακάβριο αστείο πως η πανδημία θα τελειώσει τον Φεβρουάριο, επισημαίνοντας ότι ότι «ακόμη είμαστε σε τσουνάμι κρουσμάτων και θανάτων από κορωνοϊό και υποστήριξε ότι η αισιοδοξία για τις Απόκριες, αλλά και το Πάσχα δεν πηγάζει από πουθενά».

Κατά το διάστημα που ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανιζόταν αισιόδοξος χάσαμε 2.731 ανθρώπους.  Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου είχαμε 20.990 νεκροί και χθες 2 Φεβρουαρίου  23.721 από την έναρξη της πανδημίας.

Για τον Άδωνι Γεωργιάδη, αυτά, βέβαια, είναι ψιλά γράμματα μπροστά στην προπαγάνδα, στην απαξίωση των επιστημόνων και στην προσβολή της κοινής λογικής...


avgi.gr