Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

«Κατέβηκε», μετά από χρόνια, το site της Ελευθεροτυπίας...

 
Κινητικότητα γύρω από την ιστορική εφημερίδα...

 Έπειτα από 7 χρόνια αδράνειας, όπου ήταν ενεργό μεν αλλά χωρίς να ανανεώνεται, το enet.gr της Ελευθεροτυπίας «κατέβηκε» προβάλλοντας μόνο μια ανακοίνωση που αναφέρει ότι... αναστέλλει τη λειτουργία του: «Ο ιστότοπος enet.gr, ιδιοκτησίας της υπό πτώχευση τελούσας ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία...

"Χ. Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ", τελεί σε αναστολή λειτουργίας». Κάτω από την ανακοίνωση δίνεται και ένα e-mail, το ptoxeusi@enet.gr, για περισσότερες πληροφορίες. Οι λογαριασμοί της Ελευθεροτυπίας στα social media παραμένουν ακόμη χωρίς ανανέωση.

Το ιστορικό ενημερωτικό portal, κι ένα από τα πρώτα που δημιουργήθηκαν στο ελληνικό internet, βρισκόταν στον «πάγο» από τα τέλη του 2014, μετά το «lock out» του τότε εκδότη Χάρη Οικονομόπουλου στους απλήρωτους εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας.


e-tetradio.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.