Αυτοαθωώνεται για τις αμαρτωλές σχέσεις με Φουρθιώτη...


 Στοχοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν χαρακτήρισε τις αποκαλύψεις για τις επικοινωνίες του με τον Μένιο Φουρθιώτη ο Γιώργος Γεραπετρίτης, που μίλησε στη Βουλή για «κυνήγι μαγισσών» με στόχο τελικά τον πρωθυπουργό.

Απαντώντας στις...

αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, για τις αποκαλύψει των sms που έχει ανταλλάξει με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη, υποστήριξε ότι είναι σε εξέλιξη μια επιχείρηση διασυρμού του από την αξιωματική αντιπολίτευση και υποστήριξε ότι δεν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική. Ωστόσο παρδέχθηκε την ύπαρξή τους, όπως και ότι του έχει μιλήσει στο τηλέφωνο.

Υποστήριξε ότι τον Μένιο Φουρθιώτη δεν τον έχει δει ποτέ, και στην προσπάθειά του να αυτοαθωωθεί είπε πως «όπως διαίστωσε όλη τη κοινωνία», απευθύνεται στον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή «στον πληθυντικό», ενώ χαρακτήρισε τα μυνήματα που δημοσιοποιήθηκαν «προϊόντα εγκλήματος», τα οποία διακινούν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν.

Υποστήριξε ότι δεν έχει κάτι να κρύψει, και ότι όταν του υποβάλλονται αιτήματα, από οποιονδήποτε, απαντά και μάλιστα με δημόσιο τρόπο.

Κατηγόρησε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ πως υιοθετεί τον Φουρθιώτη για πολιτικό του παιδί. Μάλιστα υποστήριξε πως ο Μένιος Φουρθιώτης στρέφεται εναντίον του, διότι απορρίφθηκε το αίτημά του να εκπέμπει μέσα από την πλατφόρμα Digea να εκπέμπει στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπονομεύει τους θεσμούς, ενώ προσπάθησε για μια ακόμη φορά να υπερασπιστεί το επιτελικό κράτος, με ακόμη έναν λογικό ακροβατισμό, αποδίδοντάς του στο επιτελικό κράτος της κυβέρνηση Μητσοτάκη να «παρακολουθεί και να συντονίζει», παρομοιάζοντάς το με την πολιτκή φιλοσοφία του Καποδίστρια που συγκρούστηκε με τους... προκρίτους.

Οι δηλώσεις αυτές του υπουργού Επικρατείας προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του Πάνου Σκουλέτη, που επισήμανε ότι οι σχέσεις διαπλοκής της κυβέρνησης με τον Μένιο Φουρθιώτη είναι υπαρκτές, όταν του είχε παρασχεθεί προστασία 14 αστυνομικών, όταν χρηματοδοτήθηκαν τα μέσα του από τη λίστα Πέτσα, κ.λπ.

πηγη efsyn.gr