Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Η πρόταση μομφής...


 Ας ανακεφαλαιώσουμε.  Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να οργανώσει στοιχειωδώς τον κρατικό μηχανισμό σε 15 πόντους χιόνι. Που δεν είναι σε θέση να κρατήσει τρεις δρόμους ανοιχτούς, να διατηρήσει προσβάσιμα τα νοσοκομεία, να διασφαλίσει στοιχειωδώς την... ηλεκτροδότηση ή έστω να φροντίσει να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές.

Είναι η ίδια κυβέρνηση που εδώ και δύο χρόνια διαχειρίζεται την πανδημία, μία από τις σοβαρότερες κρίσεις που έχει αντιμετωπίσει τις τελευταίες δεκαετίες η χώρα. Και έχει αφήσει τα νοσοκομεία στην τύχη τους. Αρνείται να φτιάξει ΜΕΘ και χάνει τις εκθέσεις για να μην τις διαβάσει.

Πύκνωσε τις σχολικές τάξεις και τις κλείνει μόνο αν αρρωστήσουν τα μισά παιδάκια. Κοροϊδεύει δύο χρόνια τον κόσμο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Και το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι τα κέρδη των ιδιωτών της Υγείας. Τα οποία ρέουν σαν πακτωλός.

Και είναι η ίδια κυβέρνηση που θεωρεί την ακρίβεια ευκαιρία. Ευκαιρία για το καρτέλ της ενέργειας, για το καρτέλ του λιανεμπορίου, για το καρτέλ των καυσίμων, για το καρτέλ της Υγείας. Ανάπτυξη θα καταγράψουν τελικά τα κέρδη των καρτέλ. Κι ας φέρνει η ανάπτυξη αυτή τρομακτική φτώχεια τους αδύναμους. Τους αδύναμους τους κοροϊδεύει λέγοντας ότι η ακρίβεια θα κρατήσει ακριβώς τρεις μήνες.

Αυτή η κυβέρνηση δέχεται από χθες το βράδυ μομφή στη Βουλή. Οι πολίτες πρέπει να ακούσουν και να καταλάβουν. Για τη ζωή τους πρόκειται...

ΑΥΓΗ

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.