Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Το «Μητσοτάκη γ@#@αι» δεν είναι βρισιά...


 ...αλλά ευχή και δήλωση θαυμασμού. Είναι το φυσικό επακόλουθο του «καλέ τι γκόμενος είσαι» που το ίδιο το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη καθιέρωσε. 

Γιατί... τι άλλο φαντασιώνεται κάποιος/κάποια όταν θαυμάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως γκόμενο, αν όχι να κάνει σεξ μαζί του; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τόσο ακαταμάχητος ως άντρας και ως προσωπικότητα που όλοι/ες θέλουν να πηδηχτούν μαζί του. 
Ταυτόχρονα όμως γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι παρά ένας ευσεβής πόθος. Και αυτό γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο Έλληνας Μωυσής, ο Τσόρτσιλ της Μεσογείου, το τσιτάχ των Βαλκανίων και ο πιο όμορφος άνθρωπος στον κόσμο. Άρα δεν είναι για τα δόντια τους.
Αυτή λοιπόν την επιθυμία να τον κάνουν δικό τους και ταυτόχρονα τη συνειδητοποίηση του ανέφικτού της εκφράζει το επίμαχο σύνθημα. 
Είναι ο αναστεναγμός του ανικανοποίητου πόθου των υπηκόων προς τον ηγεμόνα τους, αλλά και η ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό του για όλα όσα τους έχει προσφέρει. 
Αφού εκείνες/οι δεν μπορούν να τον έχουν, ας απολαύσει τουλάχιστον αυτός το μεγαλείο του έρωτα, ας «γ@@θει» μόνος του.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.