Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Δεν κλείνει η «Αυγή»...

 
Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τα δεδομένα και δεν έκανε δεκτή την αρχική εισήγηση για αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας.

Έτσι, η εφημερίδα θα...

συνεχίσει να βγαίνει κανονικά στα περίπτερα και όλες οι προσπάθειες εξυγίανσης θα συνεχιστούν με την καθημερινό φύλλο ανοιχτό.

Ήταν μία νέα εισήγηση που παρουσιάστηκε προς το τέλος του πολύωρου Πολιτικού Συμβουλίου. Η απόφαση για την εν λειτουργεία αναδιάρθρωση της εφημερίδας ψηφίστηκε ομόφωνα.

Δόθηκε εν λευκώ εξουσιοδότηση προς το ΔΣ να προχωρήσει σε αλλαγές, ακόμα και σε απολύσεις αν χρειαστεί. Και θα γίνουν απολύσεις, «στις αργομισθίες» όπως λένε...

Δημητρης Κανελλοπουλος

Efsyn.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.