«Καταιγίδα» μηνυμάτων στη φόρα από τον Μένιο Φουρθιώτη...

0


  Μπαράζ αναρτήσεων από τον υποδίκο τηλεπαρουσιαστή, ο οποίος επιχειρεί να διαψεύσει τον υπουργό Επικρατείας για τα όσα δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ενώ βάζει στο κάδρο κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης και στελέχη της Ν.Δ.

Αρχικά, ο Μένιος...

Φουρθιώτης έβγαλε στη φόρα νέα μηνύματα και κλήσεις από τον Γ. Γεραπετρίτη, ενώ έβαλε στο κάδρο και άλλους υπουργούς και βουλευτές της Ν.Δ. σημειώνοντας με νόημα «Κ. Γεραπετριτη ήταν μόνο δυο τα sms; Ήταν μόνο οι κλήσεις του Ιανουαρίου 2021; Για δείτε και κάποια ακόμα sms και αναπάντητες κλήσεις σας προς εμένα και μηνύματα και έρχεται και συνέχεια … επίσης είναι μόνο τα sms και οι κλήσεις μόνο με εσάς; Οι υπόλοιποι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ και αυτοί δεν με γνώριζαν;».

Μάλιστα σε ένα από αυτά τα μηνύματα ο κ. Γεραπετρίτης εμφανίζεται να στέλνει τη... συμπαράστασή του στον Μ. Φουρθιώτη αναφέροντας «ελπίζω να είναι όλα καλά. Μην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε».,

Λίγη ώρα αργότερα, μάλιστα, με νέα του ανάρτηση δημοσιοποίησε επικοινωνίες που φέρεται να είχε με πληθώρα υπουργών και στελεχών της κυβέρνησής, ανάμεσά τους οι Νίκος Χαρδαλιάς, Νότης Μηταράκης, Κώστας Κυρανάκης, Κώστας Σκρέκας, αλλά και ένα τιμολόγιο σε επαφή που είχε με τον Κώστα Καραγκούνη.

Νωρίτερα, κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής, ο υπουργός Επικρατείας παραδέχθηκε τις επαφές, αλλά ισχυρίστηκε πως είχε επικοινωνήσει μαζί του «τρεις ή τέσσερις φορές» για να περάσει στο... παρασύνθημα κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα ΜΜΕ πως τον στοχοποιούν.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης χρησιμοποίησε επιθετικό τόνο κατά την ομιλία του στην προσπάθεια να απεμπλακεί από μια υπόθεση που τον έχει φέρει σε δυσχερέστατη θέση και ακουμπάει και το Μέγαρο Μαξίμου.

Απαντώντας στις αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, για τις αποκαλύψεις των sms που έχει ανταλλάξει με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη, υποστήριξε ότι είναι σε εξέλιξη μια επιχείρηση διασυρμού του από την αξιωματική αντιπολίτευση και ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος δεν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική. Ωστόσο παραδέχθηκε την ύπαρξή τους, όπως και ότι έχει μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Υποστήριξε ότι τον Μένιο Φουρθιώτη δεν τον έχει δει ποτέ, και στην προσπάθειά του να αυτοαθωωθεί είπε πως «όπως διαπίστωσε όλη τη κοινωνία», απευθύνεται στον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή «στον πληθυντικό», ενώ χαρακτήρισε τα μηνύματα που δημοσιοποιήθηκαν «προϊόντα εγκλήματος», τα οποία διακινούν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν.

Υποστήριξε ότι δεν έχει κάτι να κρύψει, και ότι όταν του υποβάλλονται αιτήματα, από οποιονδήποτε, απαντά και μάλιστα με δημόσιο τρόπο.

Κατηγόρησε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ πως υιοθετεί τον Φουρθιώτη για πολιτικό του παιδί. Μάλιστα υποστήριξε πως ο Μένιος Φουρθιώτης στρέφεται εναντίον του, διότι απορρίφθηκε το αίτημά του να εκπέμπει μέσα από την πλατφόρμα Digea στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπονομεύει τους θεσμούς, ενώ προσπάθησε για μια ακόμη φορά να υπερασπιστεί το επιτελικό κράτος, με ακόμη έναν λογικό ακροβατισμό, αποδίδοντας στο επιτελικό κράτος της κυβέρνηση Μητσοτάκη να «παρακολουθεί και να συντονίζει», παρομοιάζοντάς το με την πολιτική φιλοσοφία του Καποδίστρια που συγκρούστηκε με τους... προκρίτους.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)