Μυστηριώδης συνάντηση Γεραπετρίτη – Σχοινά...

0

 
... αμέσως μετά την πρόταση μομφής...

Μία «κρυφή» συνάντηση που αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις, είχε ο αμφιλεγόμενος υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον επίσης πολυσυζητημένο επίτροπο και αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για την πρόταση μομφής, ο...

κύριος Γεραπετρίτης έσπευσε να συναντηθεί σε κοντινό σημείο με τον κ. Σχοινά, ενώ δεν υπήρχε ουδείς άλλος παριστάμενος στην συνομιλία. Ούτε καν οι άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας.



Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και θέλει τον Μαργαρίτη Σχοινά να «αυτοπροτείνεται» ως πρωθυπουργός σε μία πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας σε συνδυασμό με την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, λογικό είναι να δημιουργούν ερωτήματα.

Ειδικά από την στιγμή που ο υπουργός Επικρατείας θεωρείται κόκκινο πανί από πλήθος γαλάζιων βουλευτών, ενώ βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λόγω της αποκάλυψης των σχέσεων του με τον υπόδικο παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, αλλά και των στενών σχέσεων του με άλλον έναν καταδικασμένο από τον χώρο των μίντια που αναμένεται να προκαλέσει επίσης πρόβλημα στην κυβέρνηση.


Πηγή: newsbreak.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)