Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

«Ράπισμα» στην κυβέρνηση...

 
Δεκτή έγινε στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών η αίτηση ακύρωσης που είχε καταθέσει το Vouliwatch για τη λίστα Πέτσα μετά τη σιωπηρή απόρριψη της προσφυγής από την... Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ).

«Μια σπουδαία νίκη για το δικαίωμα πρόσβασης στη δημόσια πληροφορία!» αναφέρει το Vouliwatch...

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη σιωπηρή απόρριψη του αιτήματος του Vouliwatch προς τη Γ.Γ. Επικοινωνίας ζητώντας τα αναλυτικά ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ και τα κριτήρια για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», κατέθεσε προσφυγή στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας. «Η προθεσμία να μας απαντήσει εξέπνευσε χωρίς καμία ανταπόκριση από την ΕΑΔ και καταφύγαμε στο ύστατο νομικό βήμα: την προσφυγή στη Δικαιοσύνη!» σημείωνε το Vouliwatch...

documentonews.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.