Προσήχθη γνωστός τράπερ που πόζαρε με όπλα σε κατάμεστο κλαμπ...

 
Έχουν περάσει μήνες από τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο μίλι της πανδημίας κι ο κορωνοϊός εξακολουθεί να μας απειλεί και μάλιστα σε βαθμό που η ζωή μας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο... και τα μέτρα επιστρέφουν. Ερωτηθείς σήμερα από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ πότε θα πάρουμε ανάσα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε τότε το... λάθος να πει ότι «άρα δε θα ξαναπείτε 'τελευταίο μίλι'» και ο υπουργός Ανάπτυξης έγινε έξαλλος. 

«Τα τελευταία μίλια τα είχε πει ο Πρωθυπουργός πριν την Δέλτα. Και κατά τη γνώμη μου μακάρι να το ξαναπεί. Και γιατί; Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι Πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω οτι είσαι ασφαλή χώρα. Η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον Πρωθυπουργό». 

Και συνέχισε σε ανάλογο ύφος: «Μια χαρά το είπε... Η κ. Αναστασοπούλου ειρωνεύτηκε τον κ. Μητσοτάκη και έκανε λάθος. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε. Είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, από αυτό πληρώνονται διαφημίσεις στον ΣΚΑΙ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγετε την χώρα. Αν πρέπει να το ξαναπεί, να το ξαναπεί»...