Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Σχέδια για αλλαγές στην κρατική διαφήμιση...

 
Ξεκίνησαν οι προκαταρτικές συζητήσεις μεταξύ της κυβέρνησης και των ΜΜΕ για την αλλαγή του νόμου για την κρατική διαφήμιση. 

Μετά το φιάσκο της «λίστας Πέτσα», με την εμπλοκή της Initiative Media, τίθεται το θέμα του επαναπροσδιορισμού των κριτηρίων διάθεσης του...

δημοσίου χρήματος. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα διατηρηθεί το καθεστώς 70% για τα εθνικής εμβέλειας ΜΜΕ και το 30% για τα περιφερειακά, ενώ αναμένεται να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία της απήχησης, με την πιστοποίηση των κυκλοφοριών, των ακροαματικοτήτων, των θεαματικοτήτων και της διαδικτυακής παρουσίας. 

Επίσης, στις αρχικές προθέσεις είναι η δημιουργία online λίστας, πλέον των αποφάσεων στη «Διαύγεια», με συγκεντρωτικά στοιχεία για την κατανομή της κρατικής διαφήμισης...

typologies.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.