Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Μπρος - πίσω...

 
Το μπρος-πίσω της κυβέρνησης στο θέμα του rapid test, που τελικά έγινε self test, περικλείει έναν μεγάλο κίνδυνο. 

Οπως έλεγαν κυβερνητικές πηγές, η μεταστροφή οφείλεται και στο γεγονός πως το μέτρο πλήττει τους εμβολιασμένους και δεν είναι σωστό, εκνευρίζοντας κόσμο που είναι τύπος και υπογραμμός και...

θέλει –όπως του υποσχέθηκαν– να πάρει πίσω τη ζωή του. 

Την ίδια ώρα, όμως, με τη μετάλλαξη «Ομικρον» να αποτελεί άγνωστο «Χ», είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περιορισμοί από τον Ιανουάριο στα ωράριο των μαγαζιών διασκέδασης. 

Πρόκειται για καθαρή αντίφαση, καθώς και το συγκεκριμένο μέτρο –εάν αποφασιστεί– θα πλήττει τους εμβολιασμένους, που έχουν αυτήν τη στιγμή πρόσβαση στα μαγαζιά. 

Συνεπώς, για να αποφεύγονται οι κακοτοπιές, το σώφρον είναι να μπαίνει πιο χαμηλά ο πήχης, αφού η ρητορική περί πανδημίας ανεμβολίαστων μπορεί να ακυρωθεί στην πράξη τον επόμενο μήνα...

Θεωρείο - Καθημερινή

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.