Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη στο Περιστέρι...

0


 Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μένιος Φουρθιώτης στην περιοχή του Περιστερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώην συνεργάτης του πήγε...τη Πέμπτη (16.12.2021) στο Τμήμα Εκβιαστών και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση και διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Έτσι, συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Σημειώνεται πως μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την συνέντευξη του Μένιου Φουρθιώτη στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο ALPHA αποφάσισε να την ακυρώσει...

Την είδηση για την παραχώρηση της συνέντευξης έκανε γνωστή τη Τετάρτη, ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας ότι: "Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 στις 14: 50 η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου στο TLIVE στον ALPHA θα μιλήσουμε για όλα μετά από 7 μήνες".

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν έντονες, καθώς ο Μένιος Φουρθιώτης είναι υπόδικος και βαρύνεται με σοβαρές κατηγορίες περί συμβολαίου θανάτου εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, ενώ η συνέντευξη θα αποτελούσε παραβίαση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί κατά την αποφυλάκισή, καθώς οι τηλεοπτικές εμφανίσεις απαγορεύονται για τον ίδιο.

News247.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)