Καταλύτης...

0


Δεν ήταν μόνο η πρωτοβουλία του να μπει στην κούρσα της διαδοχής που ‘ανακάτεψε’ την τράπουλα και προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον για την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, λίγο μετά από το τραγικό συμβάν του αδόκητου θανάτου της Φώφης Γεννηματά, ήταν η όλη... στάση του Γιώργου Παπανδρέου σε αυτή τη διαδικασία.

Ακόμα και χθες, ημέρα των εκλογών, πρώτος εκείνος ήταν που παρατηρώντας την αθρόα προσέλευση του κόσμου στα εκλογικά κέντρα, ζήτησε την παράταση της εκλογικής διαδικασίας, κάτι που έκρινε σωστό να γίνει η αρμόδια επιτροπή, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να ψηφίσουν για μία ώρα ακόμα πέραν της εβδόμης εσπερινής. 

Λίγο αργότερα, και πάλι ο πρώην πρωθυπουργός διέβλεψε ότι ούτε αυτή η παράταση ήταν αρκετή, ζητώντας να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες που φτάνουν στα εκλογικά κέντρα να ψηφίσουν, με την ‘χρυσή τομή’ να βρίσκεται τελικά στο δικαίωμα να ψηφίσουν σε όλους όσοι βρίσκονταν στα εκλογικά κέντρα ακριβώς στις οκτώ. 

Πρακτικά, όμως, αυτό δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητο, αφού κόσμος για να ψηφίσει βρισκόταν στις οκτώ το βράδυ σε πολλές δεκάδες εκλογικά κέντρα ανά την Ελλάδα…

matrix24.gr


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)