Ήταν αναμενόμενο...

0

 
Η προσπάθεια να απαξιωθεί η μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα καλεί κρατεί με τη σκυτάλη να παίρνει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Αν και δεν θέλησε να την υποβαθμίσει, όπως είπε (ΑΝΤ1), μπήκε κατευθείαν στο παρασύνθημα: «Tης έχουμε δώσει πολύ μεγάλη αξία» είπε... συνεχίζοντας στη γραμμή Μαξίμου που χαράχθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή (για τον προϋπολογισμό του 2022).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνούμενο να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν είχε φροντίσει να στείλει το μήνυμα από τα έδρανα του Κοινοβουλίου. «Δεν... περίμενα καμία μελέτη κανενός καθηγητή για να ενισχύσω το Σύστημα Υγείας και να αυξήσω τον αριθμό των ΜΕΘ» ανέφερε το Σάββατο κι αφού ναυάγησε η κυβερνητική προσπάθεια να βρεθεί κάποιο κυβερνητικό στέλεχος ως αποδιοπομπαίος τράγος για να του μετακυλιστεί η ευθύνη.

Γνωρίζουμε τις παθογένειες του ΕΣΥ, ανέφερε ο Αδ. Γεωργιάδης σε απόλυτη ταύτιση με το Μαξίμου υπογραμμίζοντας ότι δεν βλέπει καμία πολιτική σκοπιμότητα στην έκθεση.

Η επιστημονικής μελέτη των Λύτρα – Τσιόδρα μιλά για την αυξημένη θνητότητα εκτός ΜΕΘ και για την πίεση στο ΕΣΥ με την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας να αποφασίζει να την εντάξει στη μεγάλη έρευνα που διεξάγει ήδη για την κατάσταση που λειτουργούν οι ΜΕΘ...

ΕΦ.ΣΥΝ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)