Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει...

 
Με 20.000 νεκρούς από την πανδημία, και με ένα πέμπτο κύμα να έρχεται, η κυβέρνηση δεν βρίσκει κάτι παραπάνω που θα χρειαζόταν να κάνει.  Όλα τα έχει πράξει στην εντέλεια. Κι αν κάτι πήγε στραβά, φταίει ο λαϊκισμός της αντιπολίτευσης. Ορίστε γιατί.

Ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε πως δεν... χρειάζονται παραπάνω ΜΕΘ γιατί, είτε εντός είτε εκτός ΜΕΘ, είναι ένα και το αυτό. Και ότι δεν υπάρχει έρευνα που να λέει κάτι διαφορετικό. Μετά, που αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει τέτοια έρευνα και την έχει κάνει ο σύμβουλός του για θέματα πανδημίας, ισχυρίστηκε πως δεν την πήρε ποτέ. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία, είπε, γιατί αυτά που έλεγε η έρευνα τα έχει κάνει ήδη...

Τι έχει κάνει;  Έχει βρει τρόπο να μετράει τις ΜΕΘ έτσι ώστε να βγαίνουν περισσότερες. Τόσες πήραμε από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσες είναι οι δωρεές, τόσες είναι οι ιδιωτικές, τόσες είναι αυτές που δεν είναι ΜΕΘ, αλλά τις εμφανίζουμε ως τέτοιες. Ορίστε. Κανονίστε να σας φτάσουν, δεν μπορούμε να φτιάξουμε μία ΜΕΘ για τον καθένα.

Δεν φτάνουν όμως. Γιατί; Γιατί ο κόσμος είναι ανεμβολίαστος. Και είναι ανεμβολίαστος επειδή η αντιπολίτευση υπονομεύει τον εμβολιασμό. Ακριβώς εδώ θέλαμε να καταλήξουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει.

Η έκθεση Τσιόδρα λέει πόσοι από τους 20.000 θα ζούσαν αν η κυβέρνηση έκανε αυτά που πρέπει αντί να λέει ανοησίες. Γι' αυτό δεν την έχει δει κανείς από την κυβέρνηση...

ΑΥΓΗ