Αγχώθηκε ο Πορτοσάλτε για την κυβέρνηση...

0

 
Αγχωμένος εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο δημοσιογράφος, σχολίασε το κυβερνητικό «κόλπο», που θέλει να ανακοινώνεται ένα μέτρο στον λαό, να ζυγίζονται οι αντιδράσεις, και εν τέλει να εφαρμόζεται ή να... αποσύρεται, χαρακτηρίζοντας την εν λόγω κατάσταση «κουραστική».

«Αυτό το πράγμα, ότι βγαίνουν και τα λένε οι υπουργοί, τα ρίχνουν στην αγορά και μετά καταλαβαίνουν τις αντιδράσεις…

Δηλαδή ποια θα ήταν η αντίδραση όταν σου λέει τράβα κάνε rapid test τελευταία στιγμή; Το «πλήρωσέ το» το αφήνω κατά μέρος. Που θα βρεις παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς εργαστήριο; Που θα βρεις να βγουν τα αποτελέσματα; Ποια υποδομή;», αναφέρει.

Ακόμη, ο Άρης Πορτοσάλτε στέλνει το μήνυμα στο Μαξίμου ότι με τα εν λόγω μέτρα εξομοιώνονται εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι: «Όταν βάζεις ένα μέτρο που θα ισχύει σε ένα κατάστημα που μπαίνει ο εμβολιασμένος, πώς να μη νιώθει ότι εξομοιώνεται με τον ανεμβολίαστο, ενώ είναι συνεπής μέχρι στιγμής σε όλα; Στα δύο χρόνια, θα πρέπει να μιλούν λιγότερο οι υπουργοί. Φτάνει πια. Όταν ρωτάς τι μέτρα προτείνεις, έχει προετοιμαστεί να πει κάτι. Δεν πάει έτσι όμως. Στο τέλος η χασούρα θα πάει όλη στην κυβέρνηση»...

thepressproject.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)