Μεγάλη επιτυχία!...


 Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας εκτοξεύτηκαν στα 21.657 όμως η στρατηγική που ακολούθησε η κυβέρνηση μέχρι τώρα, «έσωσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του εορταστικού τζίρου» και «γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα με έναν τρόπο πολύ καλύτερο σε σχέση με πέρσι».

Τάδε έφη ο κυβερνητικός εκπρόσωπους, Γιάννης Οικονόμου, το...απόγευμα της Τρίτης (28/12) από τη συχνότητα του MEGA εκτιμώντας πως «τα αυξημένα κρούσματα και η αύξηση της διασποράς της Όμικρον είναι φυσιολογικό να σοκάρει»...

Ο κυβερνητικός αξιωματούχος αναγνώρισε πως εξαιτίας της μεγάλης διασποράς «οφείλουμε να κάνουμε παρεμβάσεις» και δήλωσε πως ενδεχομένως τα μέτρα να εφαρμοστούν νωρίτερα «διότι πάντα χρειάζεται να προσαρμόζει κανείς την τακτική του στα μεγέθη της πανδημίας έτσι όπως εξελίσσεται». Ενδεχομένως η επιτροπή να εισηγηθεί να έρθουν τα μέτρα λίγο νωρίτερα, ανέφερε, τονίζοντας πως πρόκειται για αναγκαία παρέμβαση.

Ο κ. Οικονόμου εστίασε την παρέμβαση αυτή «στους χώρους όπου παρατηρείται υπερμετάδοση, στην εστίαση, τη διασκέδαση, τα γήπεδα».

Καλή Χρονιά να έχουμε... 

Efsyn.gr