Οι «Αρβύλες»… χτύπησαν τον ΑΝΤ1...

0

 
Κρίση διαρκείας στον ΑΝΤ1 μετά την αποκάλυψη πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, βασικός συντελεστής των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», διοχέτευε στο internet ερωτικά βίντεο με την πρώην σύντροφό του. 

Ο σάλος που ξέσπασε οδήγησε τους συντελεστές στην απόφαση, με τη σύμφωνη γνώμη του... ΑΝΤ1, για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τις εκπομπές...

 Στις επικρίσεις που δέχθηκαν, σύμφωνα με τις οποίες γνώριζαν την κακοποιητική συμπεριφορά του, καθώς κατατέθηκε μήνυση από την πρώην σύντροφό του, με την οποία ήταν ζευγάρι για δύο χρόνια, η θέση των «Ράδιο Αρβύλα» ήταν αρνητική.

Η σκληρή κριτική του κοινού και των υπόλοιπων Μέσων, αλλά και πολιτικών, όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης, τους οδήγησε στην απόφαση να σταματήσουν τρεις μέρες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό τις εκπομπές τους. Ο Χρήστος Κιούσης δήλωσε πως θα επιστρέψουν 25 μέρες αργότερα στις 10 Ιανουαρίου 2022. 

Στο μεσοδιάστημα θα φανεί τι ακριβώς θα γίνει στις σχέσεις των συντελεστών της εκπομπής και του ΑΝΤ1 και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στην εικόνα της εκπομπής και του brand του καναλιού.

Το διαφαινόμενο πλήγμα για το τηλεοπτικό δίκτυο είναι μεγάλο, καθώς ο σταθμός, κάνοντας την επιλογή να συνεργασθεί με τους «Ράδιο Αρβύλα» και την κριτική τους, που θύμιζε πλέον πολιτική εκπομπή, είχε επιστρέψει στην κορυφή της τηλεθέασης, μετά και τη βελτίωση των ποσοστών των «Άγριων Μελισσών» και την προσθήκη του «Ρουκ Ζουκ»...

typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)