Αναβάλλεται το συνέδριο της ΝΔ, λόγω της μετάλλαξης Omicron...

 
Αλλάζει ο προγραμματισμός για τη διεξαγωγή του τακτικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που ήταν προγραμματισμένο το...επόμενο Σαββατοκύριακο 3-5 Δεκεμβρίου.

«Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι πιο σωστό στην παρούσα συγκυρία να μεταθέσουμε την οργάνωση του τακτικού μας συνεδρίου για τους πρώτους τρεις μήνες του 2022» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνοντας το δρόμο της αναβολής.

«Θα αναμένω τις σχετικές εισηγήσεις της οργανωτικής επιτροπής για την ακριβή ημερομηνία. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα μπορούσαμε να οργανώσουμε ένα υποδειγματικό συνέδριο τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Προφανώς όλοι όσοι θα προσέρχονταν θα ήταν εμβολιασμένοι και θα μπορούσαμε να δώσουμε τη δυνατότητα για rapid test. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι στην παρούσα συγκυρία θα έστελνε ενδεχομένως το λάθος μήνυμα» είπε.

Επίσης εισηγήθηκε, επειδή, όπως είπε, υπάρχουν κομματικές διαδικασίες οι οποίες δεν μπορούν να καθυστερήσουν, να διεξαχθεί η επόμενη συνεδρίαση της υφιστάμενης πολιτικής επιτροπής με αντικείμενο την εκλογή του νέου γραμματέα του κόμματος. «Και η πρότασή μου για νέο γραμματέα του κόμματος είναι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Παύλος Μαρινάκης.» ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης.