Λουτσέσκου: Τον θέλει η Αλ Σαάντ αλλά είπε όχι!

 
Η πρόταση της Αλ Σαάντ στον Ραζβάν Λουτσέσκου και η αρνητική απάντηση του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές, για να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας της Αλ Σαάντ.

Αρνητική απάντηση έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην Αλ Σαάντ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από το Δικέφαλο.

Ο Τσάβι αποχαιρέτησε με δάκρυα παίκτες και διοίκηση της Αλ Σαντ για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Οι άνθρωποι του συλλόγου του Κατάρ βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση ενός άξιου διάδοχου.

Ο Λουτσέσκου τα πήγε περίφημα με την Αλ Χιλάλ, κατακτώντας σημαντικά τρόπαια. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Αραβία, ο Λουτσέσκου δέχτηκε «κρούση» από την Αλ Σαάντ. Ο Ρουμάνος τεχνικός, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων αρνήθηκε την πρόταση.

Άλλωστε, ο πολύπειρος τεχνικός έχει μόλις λίγους μήνες που επέστρεψε στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θα πηγαίνει για τίτλους. Ο 52χρονος βρίσκεται στην αρχή της νέας του «εποχής» στην ομάδα. Εκτός αυτού, οι «ασπρόμαυροι» έχουν πάρει τα… μέτρα τους.

Ο Ρουμάνος έβαλε την υπογραφή του σε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 7.000.000 ευρώ, με διάρκεια ως το 2024! Αυτόματα, γίνεται σαφές πως όποιος θέλει να τον κάνει δικό του πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.