Πώς και πώς περίμεναν...


 ...μίντια και σόσιαλ μίντια την "Αλβανίδα", την "τρελή κι αδέσποτη" με το πιστόλι στο Χαλάνδρι. Θείο δώρο. Τι χαρά είναι αυτή, τι αγαλλίαση, τι γκολ στο 90! Και γυναίκα και όμορφη και Αλβανίδα! Όλα... σε ένα! Θέλει ο ρατσιστής/εθνικιστής/σεξιστής να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει.

Χύθηκε ο οχετός. Πανω στην τραγωδία, πάνω στο θύμα που χαροπαλεύει, πανω στο ανήλικο παιδί τους. Δείτε μόνο τη χυδαία δημοσιοποίηση στοιχείων και φωτογραφιών της συλληφθείσας.
Ανέσυραν το μαύρο οπλοστάσιο: μιλάνε για φεμιναζί και γνωστούς δικαιωματιστές. Τι λένε; Να τελειώνουμε με τα παραμύθια για τις γυναικοκτονίες. 
Ποιο το διακύβευμα; Να γίνει delete σε όλο το 21, σε όλο το #metoo. Να ξεχάσουμε και τη Μπεκατώρου και όλες. Και τα Γλυκά Νερά και πέρσι την Ελένη της Ρόδου. Μην ξαναμιλήσουμε για έμφυλη βία και γυναικοκτονία. 
Κάθε αναφορά στο θέμα στο εξής θα γίνεται με φόντο την Γκλεν Κλόουζ να βράζει κουνέλια, να αναβοσβήνει πορτατίφ, να μαχαιρώνει. Έμφυλη βία είναι μόνο η "Ολέθρια σχέση".
Πώς και πώς περιμένατε τέτοιο φονικό. Κάνατε χάσταγκ την ανδροκτονία. Ρεζίληδες. Δεν είστε μόνο κοινωνικά και ψυχικά μούργοι. Είστε κυρίως τόσο θλιβερά προβλέψιμοι.