Σε άλλο μήκος κύματος...

0

 
Ο Ανδρέας Ξανθός επιμένει στις «επιθέσεις συναίνεσης» προς την κυβέρνηση, ενώ τις ίδιες προτάσεις διατυπώνει και σε κάθε συνεδρίαση κομματικών οργάνων. Μάλιστα, μόνο τις τελευταίες δύο ημέρες, ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει... ζητήσει την σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών αρχηγών, αλλά και την συνάντηση όλων των εκπροσώπων των κομμάτων με τον υπουργό Υγείας, ώστε να υπάρχει μία ανοιχτή γραμμή μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Ωστόσο, παρότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφωνεί με τις προτάσεις Ξανθού ούτε τον έχει αποθαρρύνει να τις διατυπώσει, η πραγματικότητα είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας πλέον βρίσκεται σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον τομεάρχη Υγείας....

Μάλιστα, χθες, ενώ ήταν ακόμη νωπό το κάλεσμα-έκκληση του Ξανθού προς τον Θάνο Πλεύρη για «συνεννόηση» μεταξύ όλων των κομμάτων, ο Τσίπρας αποφάσισε να καταγράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία «έκρηξη», στη σκιά της διαρροής του Μεγάρου Μαξίμου για το σημερινό τηλεοπτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, η σημερινή εικόνα του Αλέξη Τσίπρα να περιμένει πώς και πώς να ολοκληρώσει ο κ. Μητσοτάκης το μήνυμά του ώστε να προχωρήσει και εκείνος στο δικό του τηλεοπτικό μήνυμα για να αποδομήσει τον πρωθυπουργό, προφανώς και είναι εντελώς διαφορετική από την εικόνα ενός τομεάρχη Υγείας που κάνει διαρκείς εκκλήσεις για… συναίνεση και συνεννόηση.

Matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)