Μην ανησυχείτε!...

0


 Θανάσης Καρτερός

Μην ανησυχείτε! Μπορεί να πηγαίνουμε στον γκρεμό με πάνω από 5.000 κρούσματα τη μέρα, η πανδημία να τρέχει στον διάδρομο απογείωσης χωρίς κανένα εμπόδιο, αλλά στο Μαξίμου γίνονται έκτακτες συσκέψεις. Ο συνταγματολόγος της ψυχής μας, ο διευθυντής του ΣΕΒ και ο υπουργός του απάνθρωπου... κρατούν στα χέρια τους την υγεία σας. Και τη ζωή σας. Και τη ζωή της οικογένειάς σας.

Μην ανησυχείτε! Μπορεί οι ΜΕΘ να έχουν φρακάρει, τα νοσοκομεία να έχουν μετατραπεί σε τρελαμένα νοσηλευτήρια της κόβιντ, χιλιάδες σοβαρά ασθενείς να ρίχνονται στον Καιάδα αβοήθητοι, το ΕΣΥ να έχει γονατίσει χωρίς καμιά στήριξη στη μάχη της πανδημίας, αλλά έχουμε υπουργό Υγείας που αποτελεί εγγύηση ότι όλα θα πάνε καλά. Γιατί ξέρει τα δέοντα, ως ειδικός στη φαιά πανούκλα.

Μην ανησυχείτε! Μπορεί η κοινωνία να είναι όμηρος της ανεμελιάς, της προχειρότητας, της εγκληματικής προσήλωσης στον θεό του κέρδους, αλλά υπάρχει ελπίς. Διότι υπάρχει ο Μητσοτάκης, που με τη ρομφαία του κατανίκησε το κακό ως Μωυσής, αν θυμάστε. Με την ίδια ρομφαία θα το νικήσει και πάλι, έστω κι αν πέσουν θύματα μερικές χιλιάδες ακόμα ανυποψίαστοι συμπολίτες μας.

Μην ανησυχείτε! Μπορεί η μισή Ελλάδα να μην έχει εμβολιαστεί, υπουργοί και βουλευτές της πλειοψηφίας να κλείνουν πονηρά το μάτι στους αντιεμβολιαστές, κανάλια που κηρύσσουν πόλεμο στα εμβόλια να χρηματοδοτούνται από το κράτος, παπάδες και δεσποτάδες που ταυτίζουν το εμβόλιο με τον Σατανά να πληρώνονται από το κράτος. Αλλά έχουμε τον λόγο Κεραμέως και τη ράβδο Θεοδωρικάκου.

Μην ανησυχείτε. Μπορεί ο γείτονας να πέθανε διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ, ο άλλος γείτονας να πέθανε εκτός νοσοκομείου, χιλιάδες να βολοδέρνουν στην αρρώστια, εκατομμύρια να βολοδέρνουν στην ανασφάλεια, αλλά έχουμε τον Άδωνι. Τον αυτουργό του λουκέτου σε νοσοκομεία, των απολύσεων στο ΕΣΥ, των διοδίων στα εξωτερικά ιατρεία. Έρχεται συνεπώς η ανοσία οικονομίας και αγέλης.

Μην ανησυχείτε! Η πρόταση Τσίπρα για μια κοινής αποδοχής επιτροπή, που θα διαχειρίζεται τα της πανδημίας και θα την ακούνε οι πάντες, αποκάλυψε το δόλιο σχέδιο: Να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, κόμματα και κοινωνία, την πανδημία, για να υπονομευτεί αριστεία του Μητσοτάκη. Με την οποία δύσκολα ζει κανείς, αλλά, όπως αποδείχτηκε, εύκολα πεθαίνει...

Η ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)