Ανεύθυνοι...

0


 Η κυβέρνηση αφήνει ελεύθερους τους εορτασμούς στη Θεσσαλονίκη, χωρίς καμία παρέμβαση και χωρίς κανένα μέτρο. Προφανώς δεν θέλει να έρθει σε σύγκρουση με το θρησκευτικό και το εθνικό συναίσθημα μεγάλης μερίδας κατοίκων, που αποτελούν και την εκλογική της βάση. 

Και δεν... επέβαλε καν κάποιους στοιχειώδεις περιορισμούς, όπως π.χ. η χρήση μάσκας. Οι παπάδες πήραν στα χέρια τους την οργάνωση, ακυρώνοντας κάθε τέτοιο μέτρο, λες και βρισκόμαστε στην Τεχεράνη.

Το γεγονός ότι έτσι θέτει τους ανθρώπους σε κίνδυνο δεν την ενδιαφέρει, πόσο μάλλον όταν δεν ενδιαφέρει τους ίδιους. Όμως στη βόρεια Ελλάδα τα νοσοκομεία είναι ήδη γεμάτα.

Τα κρούσματα και οι διασωληνωμένοι αυξάνονται πλέον με ανησυχητικούς ρυθμούς. Και σε 15 ημέρες η κατάσταση θα έχει ξεφύγει. Τότε η κυβέρνηση θα αρχίσει ξανά τα «ας πρόσεχαν», «να κόψουν τον λαιμό τους», «μη σώσουν και εμβολιαστούν».

Όμως οι άνθρωποι που κινδυνεύουν δεν είναι μόνο αυτοί που συνειδητά αφήνουν τον εαυτό τους απροστάτευτο.

Είναι όλοι όσοι θα εκτεθούν στην υπερμετάδοση του ιού που θα ακολουθήσει, ακόμα και οι πλήρως εμβολιασμένοι. Και όσοι νοσήσουν βαριά θα βρουν ένα δημόσιο σύστημα Υγείας που δεν θα είναι σε θέση να τους φροντίσει. Για να μη μιλήσουμε γι' αυτούς που πάσχουν από άλλες ασθένειες.

Η κυβέρνηση διαχειρίζεται το ζήτημα της πανδημίας όχι απλώς με ανευθυνότητα, αλλά με έναν ασύλληπτο πολιτικαντισμό. Κατά τα λοιπά, τον λαϊκισμό τον χαϊδεύει η αντιπολίτευση. Μάλιστα...

ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)