Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Φτιάχνει κι άλλη Επιτροπή –με αμοιβή– το ΕΣΡ...


 Άλλη μια Επιτροπή επ’ αμοιβή, η δεύτερη κατά σειρά, από το ΕΣΡ. Η Αρχή αποφάσισε αυτήν τη φορά να συγκροτήσει επιτροπή για τη «δημιουργία προτύπου διαδικασιών ενημέρωσης ΑΜΕΑ (άρθρο 10, ν. 4779/2021) και συλλογής στοιχειών για τη... μέτρηση ευρωπαϊκών παραγωγών (άρθρο 17, ν. 4779/2021)». 

Η επιτροπή συγκροτείται ως εξής: Πρόεδρος η Περσεφόνη-Σοφία Λαμπροπούλου (ειδική επιστήμονας, νομικός του ΕΣΡ), γραμματέας ο Νικόλαος Σχίζας και μέλη οι Κωνσταντίνος Αποστολάς (ειδικός επιστήμονας, ηλεκτρονικός μηχανικός του ΕΣΡ και πρώην μέλος της Αρχής) και Αθανασία Βράχα (ειδική επιστήμονας, οικονομολόγος του ΕΣΡ).

Η Επιτροπή θα συνεδριάζει τουλάχιστον τέσσερις φορές τον μήνα, εκτός του ωραρίου λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών, με σκοπό να υποβάλει… μία εισήγηση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021! 

Η μηνιαία αποζημίωση των συμμετεχόντων ορίζεται στα 250 ευρώ για την πρόεδρο, στα 200 ευρώ για καθένα από τα μέλη και στα 150 ευρώ για τον γραμματέα της επιτροπής...

typologies.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.