Έρχονται παραγωγές από την Amazon;...

0

Αν ο Τζεφ Μπέζος προχωρήσει σε παραγωγή ταινιών γυρισμένων στην Ελλάδα για την Amazon, τότε...αυτή η επιτυχία θα ανήκει στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τη συνάντηση που έγινε στην Αντίπαρο με την παρέα από το Χόλιγουντ .

**Αν δεν διορθώσουν τα σφάλματα των παρεμβάσεων  Πιερρακάκη, στο νόμο Κρέτσου, τότε θα έχουν όμως ζητήματα, όπως έγινε με την ταινία με τον Μπαντέρας, όπου το δημόσιο επιδοτεί την  παραγωγή, το προσωπικό όμως έρχεται από τη Βουλγαρία.

**”Houston, we have a problem”.

**Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση με το κυβερνητικό πρόγραμμα που παρουσίασε για τα media, δείχνει να αδυνατεί να αντιληφθεί τις πρόσφατες εξελίξεις, οπότε δεν μπορεί να τις ερμηνεύσει και να τις αξιοποιήσει.

**Για την εσωτερική παραγωγή της ΕΡΤ για το “Αίνιγμα της  Κέρου”  πολύ πριν τη βράβευση στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου, έγκαιρως είχαμε γράψει τη γνώμη μας για την τρομερή δουλειά που είχε γίνει από το μηχανισμό της ΕΡΤ.

**Σημειώνουμε πως η παραγωγή έγινε με εξαιρετικά χαμηλό κόστος, το διάστημα 2018-19 κατά την “επάρατο περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ”,  από την Ανδριάννα Παρασκευοπούλου και τον Κώστα Μαχαίρα.

**Η ΕΡΤ έχει συνέχεια και  δεν πρέπει να αφήσει να πάει χαμένη η εμπερία αυτή και οφείλει να επενδύσει σε αυτή την κατηγορία των επιστημονικών ντοκιμαντέρ με στόχο την πώληση των οπτικοακουστιλών  προϊόντων και στο εξωτερικό.

 
"Αιχμές" (Typologies.gr) 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)